EN | MS

INFAK


Sekarang

Caruman Bulanan Qurban Untuk Syria

Sila pilih jumlah sumbangan dibawah. Anda kemudiannya akan dibawa ke halaman untuk melengkapkan bayaran derma.

logo-visa-mastercard.png

Perlukan bantuan?

Sekiranya terdapat sebarang persoalan mengenai sumbangan derma, Tuan Puan boleh Unit Pendermaan Malaysia For Syria di talian
+6019-2553441.

Bantu Sebarkan

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk sebarkan kempen derma ini ke media sosial dibawah. Ianya sedikit sebanyak membantu menjayakan kempen ini. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Caruman Bulanan Qurban Untuk Syria : Tabung Syukur Anda

Ibadah Qurban kini lebih mudah dengan hanya satu klik! Malaysia For Syria (MFS) kini membuka peluang kepada anda yang ingin menjadi peserta Qurban tahun 2021 di bawah kempen Penyembelihan Agung : Qurban untuk Syria yang berpengalaman dalam menyempurnakan ibadah korban lebih 9 tahun semenjak tahun 2012.

  

Sebagai usaha menggalakkan lebih ramai lagi yang menyertai ibadah Qurban pada tahun ini, kami berbesar hati membuka khidmat caruman bulanan bagi memudahkan anda untuk membuat potongan sebanyak RM50, RM100, RM150 dan RM200 dari bulan Julai 2021 sehingga Jun 2022 / sehingga tabung Caruman Bulanan Qurban untuk Syria anda penuh bagi menyempurnakan ibadah Qurban tanpa perlu ke pejabat HQ kami. Jom berQurban melalui Malaysia For Syria (MFS) untuk mereka yang memerlukan di Syria. Moga Ibadah Qurban ini diterima dan diberkati Allah SWT.

  • Harga seekor kambing biri-biri : RM1,000
  • Harga satu bahagian lembu : RM800
  • Harga seekor kambing / biri-biri (Aqiqah) : RM1,200 (termasuk kenduri)

Firman Allah, yang bermaksud: “Oleh itu, kerjakanlah sembahyang kerana Tuhanmu semata-mata, dan sembelihlah korban (sebagai bersyukur).” – [Al-Kauthar 108:2]

Salam sayang dari kami,
Pasukan Caruman Bulanan Qurban untuk Syria,
Tabung Syukur Anda.

Nota : Pihak kami akan mengubungi jika wang caruman anda masih tidak cukup untuk qurban/aqiqah seekor kambing biri-biri/lembu jika pada Jun 2022.

0
    0
    Infak Anda
    Tiada Infak LagiLihat Semua Kempen