Caruman Bulanan Untuk Syria

Sila pilih jumlah sumbangan dibawah. Anda kemudiannya akan dibawa ke halaman untuk melengkapkan bayaran derma.

logo-visa-mastercard

Perlukan bantuan?

Sebarang persoalan lanjut mengenai caruman bulanan untuk Syria, anda boleh menghubungi Unit Pendermaan Malaysia for Syria di talian :

+6019-255 3441

Bantu Sebarkan

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk sebarkan kempen derma ini ke media sosial dibawah. Ianya sedikit sebanyak membantu menjayakan kempen ini. Klik pada mana-mana butang di bawah:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Peperangan di Syria telah memasuki tahun ke-10 dan kini sejumlah lebih 11 juta pelarian dan rakyatnya yang terkesan dengan konflik kemanusiaan yang terjadi. Teruskan sokongan anda bersama Malaysia For Syria (MFS) untuk membantu mereka yang memerlukan dalam bentuk keperluan makanan asas, kesihatan, akses kepada air bersih, perubatan, tempat perlindungan, pendidikan secara berterusan dan sebagainya.

Sejumlah RM10 juta diperlukan bagi tahun 2021 untuk menampung pelbagai bantuan kemanusiaan yang diusahakan Malaysia For Syria (MFS) bagi meringankan beban rakyat Syria. Sumbangan bulanan anda mampu untuk menyelamatkan nyawa mereka yang sedang menderita juga dapat membantu mereka membina kembali kehidupan yang baru.

 

Salam sayang dari kami,
Pasukan Malaysia For Syria – MFS
Tabung Syukur Anda.